Kiełbasa śląska - doskonała na grilla
Wygodne opakowanie i przepyszna kiełbasa w jednym? Taka jest kiełbasa śląska od Henryka Kani!
2016-04-22, 10:30

Kiełbasa śląska od mistrza masarskiego Henryka Kani, to kwintesencja przepysznego smaku tradycyjnie wędzonego mięsa wysokiej jakości. Idealna zarówno na ciepło, jak i w formie zimnej przystawki. Doskonale sprawdza się w okresie grillowym jako jeden z jego głównych bohaterów. W połączeniu np. ze świeżym, chrupiącym pieczywem oraz musztardą, tworzy znakomitą kompozycję, której trudno się oprzeć. Oferowana w wygodnym i poręcznym worku doskonale nadaje się na grillowe przyjęcia.

Biuro prasowe dostarcza WhitePress
Copyright © 2015-2024.  Dla dziennikarzy
Strona, którą przeglądasz jest dedykowaną podstroną serwisu biuroprasowe.pl, administrowaną w zakresie umieszczanych na niej treści przez danego użytkownika usługi Wirtualnego biura prasowego, oferowanej przez WhitePress sp. z o.o. z siedzibą w Bielsku–Białej.

WhitePress sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz odesłania do innych stron internetowych zamieszczone na podstronach serwisu przez użytkowników Wirtualnego biura prasowego lub zaciągane bezpośrednio z innych serwisów, zgodnie z wybranymi przez tych użytkowników ustawieniami.

W przypadku naruszenia przez takie treści przepisów prawa, dóbr osobistych osób trzecich lub innych powszechnie uznanych norm, podmiotem wyłącznie odpowiedzialnym za naruszenie jest dany użytkownik usługi, który zamieścił przedmiotową treść na dedykowanej podstronie serwisu.